SEGMEN BLOGLIST BY THE WONDERFUL JANNAH

*Segmen ini telah tamat pada 31 Januari 2019.
Hai semua.
Seperti yang dikatakan dalam entri sebelum ini, salah satu wish list saya untuk tahun 2019 adalah untuk menganjurkan satu segmen (boleh tengok wish list di side bar). Setelah memikirkan konsep untuk segmen yang akan dianjurkan, akhirnya saya mengambil keputusan untuk menganjurkan segmen pencarian bloglist. 

Pada masa ini, cuma ada 4 blog di dalam bloglist. Saya ingin mencari 10 blog yang bertuah untuk dimasukkan ke dalam bloglist bermula pada bulan Februari sehingga pencarian bloglist yang seterusnya (masih tak tahu bila) bagi menggantikan bloglist yang ada sekarang. Bagi yang ingin mengekalkan blog anda dalam bloglist, dialu-alukan untuk sertai segmen ni. 

Syarat-syarat penyertaan:
1. Follow blog The Wonderful Jannah dan Instagram @thewonderfuljannah (bagi yang ada Instagram).

2. Tulis satu entri bertajuk "SEGMEN BLOGLIST BY THE WONDERFUL JANNAH".

3. Dalam entri tersebut, nyatakan satu fakta menarik tentang Jannah yang anda tahu (tak kisah sama ada berkaitan personaliti, makanan kegemaran, pelajaran dan sebagainya). Anda mungkin boleh dapatkan maklumat daripada Instagram, entri blog, profile dan lain-lain. 

4. Letakkan banner di atas dalam entri anda dan back link kan ke entri ini. 

5. Tinggalkan link entri yang anda tulis di ruangan komen.

Segmen bloglist ini bermula pada hari ini, iaitu 19 Januari 2019 sehingga 31 Januari 2019. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan fakta tentang Jannah yang anda nyatakan dalam entri anda. Sesiapa yang memberikan fakta yang paling menarik akan berada di dalam bloglist. Saya akan membuat pemilihan dan mengumumkan pemenang pada 3 Februari 2019 

Selamat Bersegmen & Good luck😊

Comments

  1. joinnnn

    http://www.mialiana.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
  2. join...

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah-31.html

    ReplyDelete
  3. Myra join jugak!

    https://thegreylinesbetween.blogspot.com/2019/01/blogwalking-segmen-bloglist-by.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ,
    S.K. join :D
    https://stnrsyfh.blogspot.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    Semoga murah rezeki ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Semoga SK juga dimurahkan rezeki.

      Delete
  5. done join:)
    https://mellyacrayola.blogspot.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html
    ig: fhatinamelia

    ReplyDelete
  6. Kak Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
  7. Join :)

    https://yea-slmn.blogspot.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
  8. join sini :D

    https://www.shuhaidasaad.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
  9. done join.

    http://www.mrspip.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks join. Senarai peserta akan diupdate nanti.

      Delete
  10. Saya pun join..
    https://www.aynorablogs.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html?m=1

    ReplyDelete
  11. Saya pun nak join :)

    http://www.imaginasiklasik.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies

    1. Saya join. Sorry, sebab mula salah url di paste kat sini

      https://zzzyy.blogspot.com/2019/01/blog-post.html

      Delete
    2. Terima kasih sudi join. Rushing sangat ke sampai tersalah paste url hihi😂

      Delete
  13. http://www.ceritamak.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks join. Senarai peserta akan dikemaskini.

      Delete
  14. ABM join :)

    https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
  15. Salam Jannah :) saya join. Done follow your blog and IG

    https://syafiqahatta.blogspot.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, Syafiqa. Saya akan kemas kini senarai peserta nanti😊

      Delete
  16. Assalamualaikum dan selamat malam.

    Naim join jugak :)


    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
  17. Saya join

    https://jombercontest.blogspot.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
  18. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
  19. Sis join ye

    https://www.yayaazura.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
  20. Aslm Jannah.. mama join juga ye

    http://www.mamapipie.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html?m=1

    ReplyDelete

Post a Comment