Segmen 1st Blogversary TWJ

Segmen 1st Blogversary TWJ

Hai semua. Seperti yang saya beritahu sebelum ini, bulan Oktober merupakan bulan yang istimewa untuk saya. Kenapa? Sebabnya adalah kerana 31 Oktober 2019 merupakan ulang tahun pertama bagi blog The Wonderful Jannah.

Tak sangka sudah hampir setahun saya berkecimpung dalam dunia blogging. Pelbagai dugaan dan cabaran yang saya sudah hadapi tetapi semua itu tidak pernah mematahkan semangat saya untuk terus berblogging. Terima kasih bagi semua yang dah menyokong saya daripada entri saya yang pertama hingga entri yang ke 200++ ni ๐Ÿ˜Š. Semoga anda akan terus menjadi pengunjung setia di blog ini.

Jadi, saya akan melancarkan sebuah segmen bersempena dengan ulang tahun pertama The Wonderful Jannah. Segmen ini dinamakan sebagai Segmen 1st Blogversary TWJ. Untuk segmen ini, saya ingin buat sedikit kelainan, iaitu lebih kepada perkenalan antara saya dan pengunjung blog ini. Tak boleh sama macam segmen-segmen sebelum ni. Jom tengok syarat-syarat penyertaan.

Syarat-syarat Penyertaan
1. Follow blog The Wonderful Jannah dan Instagram @thewonderfuljannah (tak wajib untuk follow IG tapi dialu-alukan).

2. Tulis satu entri bertajuk "Segmen 1st Blogversary TWJ".

3. Dalam entri tersebut, nyatakan satu soalan yang anda ingin tanyakan kepada saya dan berikan ucapan yang paling kreaktif untuk ulang tahun blog The Wondeful Jannah.

4. Letakkan banner di atas dalam entri anda dan back linkkan ke entri ini.

5. Tinggalkan link entri yang anda tulis di ruangan komen.

Hadiah
Bloglist TWJ (Nov-segmen pencarian bloglist seterusnya) x 10 pemenang
Review blog x 3 pemenang

Segmen 1st Blogversary TWJ akan berlangsung bermula 18 Oktober hingga 31 Oktober 2019. Pemenang akan dipilih berdasarkan kreaktiviti soalan yang ditanyakan dan ucapan yang ditulis. Saya akan buat satu entri khas untuk menjawab soalan yang saya rasakan sesuai dan munasabah. Pengumuman pemenang akan dibuat pada 5 November. Keputusan adalah muktamad.

Semoga berjaya๐Ÿ˜Š.

*PERHATIAN: Saya berhak menolak penyertaan yang tidak mematuhi syarat-syarat penyertaan. Blog yang mengandungi unsur sensitif/negatif tidak akan direview atau dimasukkan ke dalam bloglist. Blog cikguzim akan terus kekal dalam bloglist selagi beliau mengekalkan blog The Wonderful Jannah di bloglist beliau.

Comments

  1. wah happy anniversary to your blog :)

    ReplyDelete
  2. Jannah,, Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/10/segmen-1st-blogversary-twj.html

    ReplyDelete
  3. Ooh hihi....Happy Blogversary JM! Ok InshaAllah cheq akan join segmen special ni sebelum deadline ๐Ÿ˜†

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak, 'JM' la pulak....typo tu, Happy Blogversary JR! ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜†

      Delete
    2. Macam mana boleh tertypo tu๐Ÿ˜‚. Thank you, CS. Saya tunggu penyertaannya.

      Delete
    3. Hihi....done! ๐Ÿ˜†๐Ÿ‘‡๐Ÿป

      https://belogcheqpimana.blogspot.com/2019/10/segmen-1st-blogversary-twj.html

      Delete
  4. Happy birthday TWJ. Moga terus sukses dlm dunia blogging. InsyaAllah ada masa nti akak joi ya.. :)

    ReplyDelete
  5. Happy blogversarry Jannah..
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2019/10/segmen-1st-blogversary-twj.html

    ReplyDelete
  6. Join

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/10/segmen-1st-blogversary-twj-31-oktober.html

    ReplyDelete
  7. https://www.farhanajafri.com/2019/10/segmen-1st-blogversary-twj.html

    ReplyDelete
  8. Mudah2an meriah sambutannya.
    Selamat ulangtahun pertama berblog

    ReplyDelete
  9. All the best Jannah! ^^ And happy blogversary! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, kak. Jemputlah join segmen ni๐Ÿ˜.

      Delete
  10. join.. https://www.shuhaidasaad.com/2019/10/segmen-1st-blogversary-twj.html

    tq :)

    ReplyDelete
  11. happy birthday blog.
    Ammi join (https://sheilaarshad.blogspot.com/2019/10/segmen-1st-blogversary-twj.html)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for supporting and joining this segmen, kak.

      Delete
  12. saya join :)

    http://www.zianaeunos.com/2019/10/segmen-1st-blogversary-twj.html

    ReplyDelete
  13. Hai. Nad join ye :)

    https://fiqadira.blogspot.com/2019/10/segmen-1st-blogversary-twj.html

    ReplyDelete

Post a Comment