1st Giveaway Sempena B'Day SA 6 June 2021

Hai, semua😊. Baru-baru ini, blogger Suria Amanda (SA) telah melancarkan satu segmen giveaway bersempena dengan hari lahir beliau. Kalau anda ingin sertai segmen ini boleh klik banner di atas.

Antara syarat wajib untuk segmen ini ialah anda perlu follow blog dan akaun media sosial Kak SA. Memandangkan tiada kandungan wajib untuk entri ini, saya akan berikan sedikit review untuk blog Suria Amanda.

Penulis blog:
Blog Suria Amanda dikendalikan oleh Suria Amanda atau lebih dikenali sebagai SA. Beliau mempunyai kerjaya tersendiri dan dalam pada waktu yang sama beliau aktif berblogging. Beliau merupakan salah satu blogger yang konsisten dalam menghasilkan entri baru.

Review blog:
Blog Suria Amanda memfokuskan kepada kehidupan seharian Kak SA. Beliau sering berkongsi tentang masakan, keluarga dan kehidupannya sebagai wanita bekerjaya. Sesiapa yang tak ada idea nak masak apa, bolehlah ke blog Suria Amanda untuk mendapatkan inspirasi. 

Sebelum saya akhiri entri ini, saya ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada Kak SA. Semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan.

*Tarikh tutup untuk 1st Giveaway Sempena B'Day SA 6 June 2021 ini ialah pada 6 Jun 2021 dan pemenang akan dipilih secara rawak. Semoga berjaya kepada semua peserta.

Comments

 1. good luck jannah, semoga ada rezeki

  ReplyDelete
 2. insyallah nak join juga.. all the best dear =)

  jemput join GA di blog
  https://www.sitiyangmenaip.com/2021/05/nz-souvenirs-giveaway-by-sitiyangmenaip.html

  ReplyDelete
 3. Thanks for support...all the best ye Jannah..

  ReplyDelete
 4. Hai!

  Dari segment yang sama jugak. GOOD LUCK!

  ReplyDelete

Post a Comment