Apa Khabar?

Hai semua. Apa khabar? Semoga semua pengunjung blog The Wonderful Jannah sentiasa diberikan kesihatan yang baik.

Mungkin ada yang tertanya-tanya kenapa saya lama menyepi, kan. Rasanya agak lama juga saya tidak tulis entri baru. 

Saya tidaklah terus menghilang dari dunia blogging. Saya masih aktif meninggalkan komen di blog rakan-rakan blogger dan membalas komen pengunjung blog The Wonderful Jannah. 

Terima kasih kepada yang sudi singgah ke sini walaupun sudah lama tiada entri baru. Terima kasih juga yang bertanya khabar.

Disebabkan saya sangat sibuk dan kekangan masa, sukar untuk saya meluangkan masa bagi menulis entri baru. Harapnya dapatlah cari masa untuk menulis.

Rindu nak tulis entri review novel dan makanan macam dulu. Idea dah ada tapi tak berkesempatan lagi untuk menulis😅.

Sokongan anda kepada The Wonderful Jannah amat saya hargai. Jumpa lagi dalam entri baru dalam masa terdekat.

Comments

  1. Semoga terus sukses di dalam dunia blogging :)

    ReplyDelete
  2. takpe pelan-pelan kayuh nak pelan-pelan adjust masa.

    ReplyDelete
  3. Yeah!! Hye Jannah..
    Takpe.. take your time..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, Kak Sha. Terima kasih selalu singgah sini😊.

      Delete
  4. saya khabar baik dan semoga Jannah juga sihat selalu

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah JR sihat, cheq pun sihat alhamdulillah... takpa JR, kita blog suka² saja bila ada masa 😉

    ReplyDelete
  6. hai Jannah.
    normal la tu.
    sesekali hilang dari radar :)
    berlaku juga pd aida selalu! ha ah ah ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, kak. Kena cari masa untuk come back on track.

      Delete
  7. Hope everything was okay.. take your time..
    Thank you tau selalu tinggal komen dekat blog akak..

    ReplyDelete

Post a Comment