Trying Family Mart x Doraemon Mediterranean Seasalt Sofuto

Hello everyone. In this entry, I would like to share with you about the limited edition Family Mart x Doraemon Mediterranean Seasalt Sofuto. 

For your information, I bought the ice cream at Family Mart Jonker Street branch. I purposely went to Jonker Street just to buy the ice cream and recall the memories of going there with my friends during my university life.

Without wasting more time, let’s me show you the ice cream.

Family Mart x Doraemon Mediterranean Seasalt Sofuto

The ice cream colour was blue in colour actually but probably due to the lighting the blue colour was not so obvious. After looking back at the photo, I just realised that I accidentally covered the Doraemon picture using my hand😂.

For me, the ice cream had the taste of vanilla and saltiness from the seasalt which I like. With the price of RM 2.90, I believe that it is worth to spend money for it. 

I also bought other food from Family Mart and will be shared here also soon. So, get ready to read a lot of food review entries.

If you have tried this ice cream, I hope you can share your opinion about it also. That’s all for this entry. See you in the next entry.

Comments

  1. nampak macma sedap..nasib tgh batuk..so akak kena tahan nafsu jap

    ReplyDelete
  2. Sedap, Kak SA. Kalau akak dah sihat nanti, bolehlah cuba.

    ReplyDelete
  3. Tapi nampak macam biru pun ada jugak aiskrim tu. Lama tak makan aiskrim macam menggoda pulak lah Jannah. 🤭

    ReplyDelete
  4. Sukanya kalau ada rasa seasalt.. Rasa dia akan jadi unik.. Macam nak kena gi batang kali je.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Alaaa here got no FM yet huhuu... teringin gak cheq nak try ni 🥺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena travel ke tempat yang ada FM lah nampaknya, CS. Semoga ada rezeki untuk CS cuba produk FM nanti.

      Delete
  6. alamak teringin, rasa nak ke family mart pulak heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba cari di Family Mart. Tapi tak pasti masih ada ke tak😅.

      Delete
  7. Hai Jannah.. Lama tak ada entry baru.. Jannah sihat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, Kak Sha. Saya sihat. Tapi sibuk sikit kebelakangan ni. Masih mencari masa untuk menulis entri baru😅. Idea ada tapi masa yang terhad.

      Delete
  8. wahh sedappnye eskem family mart tuhh., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap aiskrim tu. Berbaloi dengan harga RM 2.90.

      Delete
  9. mama dh try ni. sedap. lepas makan terus lega sakit tekak mama tau

    ReplyDelete
  10. dulu pernah makan aiskrim seasalt ni dari FM. tahun 2019 punya. sedap gak cuma saya tak berapa suka xD tak suka bila makan2 aiskrim tiba terasa masin haha

    ReplyDelete
  11. Mungkin sebab kita dah terbiasa aiskrim rasanya manis, kan.

    ReplyDelete

Post a Comment